Author Details

Shala, Alberita, Independent Researcher, Suharekë, Kosovo

  • Vol 1, No 2 (2019) - Articles
    FJALËFORMIMI I EMRAVE NË VEPRAT: ‘PRILLI I THYER’, ‘BREZNITË E HANKONATËVE’ DHE ‘PËRBINDËSHI’ TË ISMAIL KADARESË / THE WORD FORMATION OF NOUNS IN CREATIONS AS ‘PRILLI I THYER’, ‘BREZNITË E HANKONATËVE’ AND ‘PËRBINDËSHI’ BY ISMAIL KADARE
    Abstract  PDF